HEEFT U DIRECT ONDERHOUD NODIG OF WILT EEN ONDERHOUDSCONTRACT?

 

Service contract Onderhoudscontract CV-ketel mechanische ventielatie

Een perfecte en veilige werking van de CV-ketel is een absolute vereiste. U kunt hiervoor op een simpele een goedkope manier een overeenkomst afsluiten. Voor een zeer gering bedrag per jaar (afhankelijk van uw ketel type), wordt u jaarlijks telefonisch benaderd om in overleg met u een afspraak te maken voor het plegen van onderhoud aan uw cv-ketel.

Het onderhoudscontract voor uw cvketel houdt in dat uw ketel jaarlijks overeenkomstig de voorschriften van de fabrikant een onderhoudsbeurt krijgt. De ketel wordt in z’n geheel geinspecteerd op zowel optische als mechanische gebreken alsmede afstellingen. Indien noodzakelijk wordt de ketel voor u afgeregeld. Tevens wordt de hele ketel grondig schoongemaakt. Dus ook de brander. Alleen op deze wijze kan een optimaal werkende ketel in combinatie met een lange levensduur gewaarborgt zijn.

U kunt het onderhoudscontract hier downloadenth (8)th (7)th (13)

Mechanische ventilatie schoonmaken

Onderhoud mechanische ventilatie

Altijd zeker van schone, gezonde lucht in huis

Uw mechanische ventilatie voert vervuilde lucht in uw huis af. Dat gebeurt via de afzuigers in uw badkamer, douche en keuken. En de frisse lucht van buiten? Die komt binnen via ventilatieroosters of een open raam.

Laat regelmatig uw mechanische ventilatie schoonmaken. Uw ventilatiesysteem werkt dan beter en gaat langer mee. U voorkomt hiermee wel 10% capaciteitsverlies in een jaar.

Het poetsen van de afzuigers alleen is niet voldoende. De monteur zorgt voor een grondige, professionele reinging van de luchtkanalen. Daarnaast onderhoudt hij de motor en de afzuigers van uw ventilatiesysteem. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd genoeg vervuilde lucht afvoert.

 

Service contract Airconditioning

Voor een lange en zorgeloze levensduur is het raadzaam ieder jaar onderhoud te (laten) plegen aan de airco-installatie. Deze wordt dan in het voor- of najaar nagezien zodat tijdens het seizoen de storingen tot een minimum worden beperkt. Afhankelijk van de inhoud “moet” elke koelinstallatie ieder jaar worden ge├»nspecteerd op CFK-lekkage. Bovendien mogen werkzaamheden aan koelinstallaties uitsluitend door F-Gassen erkende technici worden verricht.

Airco’s welke lange tijd geen onderhoud hebben gehad worden energievreters (denk aan 30 tot 40% meer stroomverbruik). De gevolgen van vervuilde filters kunnen uw airco beschadigen, met als gevolg kostbare reparaties, die voorkomen hadden kunnen worden. Koelt uw airco onvoldoende, dan is gebrek aan onderhoud vaak de grote boosdoener. Als hij uit staat merkt u (nog) niets maar vervuiling in de condens afvoer kan zorgen voor lekkages. Daarnaast is een vervuilde airconditioning ook niet erg fris, daarom dienen installaties jaarlijks te worden schoongemaakt.